Minden kategória
Rólunk

Kezdőlap> Rólunk

AZ ÁLOM ÉPÍTÉSE ÉS A JÖVŐ ÉPÍTÉSE, ----HENGJIA ALUMÍNIUM.

A 2002-ben alapított Hengjia Group a teljes ipari lánc nagyvállalati csoportja, amely integrálja az alumínium és alumíniumötvözet nyersanyagok (alumíniumvíz) durva feldolgozását, befejező gyártását és értékesítését, és a nemzeti csúcstechnológiai kulcsfontosságú vállalkozás. Fáklya terv.

A Hengjia Group alá hat termelő vállalkozás tartozik, nevezetesen

1. Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2.Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4. Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5. Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6. Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD


AZ ÁLOM ÉPÍTÉSE ÉS A JÖVŐ ÉPÍTÉSE, ----HENGJIA ALUMÍNIUM.

AZ ÁLOM ÉPÍTÉSE ÉS A JÖVŐ ÉPÍTÉSE, ----HENGJIA ALUMÍNIUM.

A Hengjia Group erős műszaki erővel, jó folyamatberendezéssel, tökéletes tesztelési eszközökkel, stabil termékminőséggel, nagyszámú stabil minőségi ügyféllel rendelkezik, a termékek jól fogynak itthon és külföldön. A Hengjia Group a tudományos és technológiai kutatás-fejlesztést és innovációt veszi fejlesztési irányvonalnak, és közösen létrehozott kísérleti és gyakorlati bázisokat a Central South Egyetemmel, a Hunan Egyetemmel és a Xiangtan Egyetemmel, amely Hunan tartomány tartományi mérnöki technológiai központja. Jelenleg 36 vezető mérnök, 82 mérnök, 115 szakmai és műszaki személyzet dolgozik.

A 2002-es Liuyang falu első alumíniumcsőjétől az összes alumínium és alumíniumötvözet termék, alumínium lemez, alumínium cső, alumínium rúd, alumínium rúd, lapos cső, alumínium fólia, alumínium szalag mai gyártásáig

Az első gyártósortól abban az évben, a mai 600 mu-os gyárig két tartományban és négy városban, közel 120,000 300,000 négyzetméter modern gyártóműhely, mindenféle alumínium anyag éves kibocsátása 2019 4.2 tonna. Az első abban az évben leadott rendeléstől számítva a mai vásárlók felé szerte a világon XNUMX-ben XNUMX milliárdos értékesítés várható.

Csapatunk

Ügyfelek

5
4
3
2
1

MŰHELY

Forró kategóriák