Minden kategória
Vállalati hírek

Kezdőlap> Hírek > Vállalati hírek

Az álom építése és a jövő építése, ----------------------hengjia alumínium.

Közzététel ideje: 2023-03-10 Megtekintések: 40

图片 2

A 2002-ben alapított Hengjia Group a teljes ipari lánc nagyvállalati csoportja, amely integrálja az alumínium és alumíniumötvözet nyersanyagok (alumíniumvíz) durva feldolgozását, befejező gyártását és értékesítését, és a nemzeti csúcstechnológiai kulcsfontosságú vállalkozás. Fáklya terv.

A Hengjia Group alá hat termelő vállalkozás tartozik, nevezetesen

1. Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2.Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4. Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5. Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6. Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD

图片 3

amelyek a Chinalco csoport alá tartozó Zunyi Alumíniumgyár stratégiai szövetkezeti egységei. Bőséges alumínium vízkészletére támaszkodva megvalósítani az alumínium és alumíniumötvözet termékek teljes ipari láncának feldolgozását, gyártását és értékesítését, amely képes kielégíteni a vásárlók minden igényét.

A Hengjia Group erős műszaki erővel, jó folyamatberendezéssel, tökéletes tesztelési eszközökkel, stabil termékminőséggel, nagyszámú stabil minőségi ügyféllel rendelkezik, a termékek jól fogynak itthon és külföldön.

A Hengjia Group a tudományos és technológiai kutatás-fejlesztést és innovációt veszi fejlesztési irányvonalnak, és közösen létrehozott kísérleti és gyakorlati bázisokat a Central South Egyetemmel, a Hunan Egyetemmel és a Xiangtan Egyetemmel, amely Hunan tartomány tartományi mérnöki technológiai központja. Jelenleg 36 vezető mérnök, 82 mérnök, 115 szakmai és műszaki személyzet dolgozik.

A 2002-es Liuyang falu első alumíniumcsőjétől az összes alumínium és alumíniumötvözet termék, alumínium lemez, alumínium cső, alumínium rúd, alumínium rúd, lapos cső, alumínium fólia, alumínium szalag mai gyártásáig

Az első gyártósortól abban az évben, a mai 600 mu-os gyárig két tartományban és négy városban, közel 120,000 300,000 négyzetméter modern gyártóműhely, mindenféle alumínium anyag éves kibocsátása XNUMX XNUMX tonna.

Az első abban az évben leadott rendeléstől számítva a mai vásárlók felé szerte a világon 2019-ben 4.2 milliárdos értékesítés várható.

Ez Hengma utazásának 18 éve

A Hengjia csoportot mindig is a technológiai kutatás és fejlesztés, valamint a termékinnováció vezérelte, az alumíniumtermékek gyártási és alkalmazási technológiáinak kutatására és fejlesztésére összpontosítva, a vállalati alapértékekkel az "új anyagok öntési technológia, az értékteremtés innovációja", a magas színvonalú minőség. követelményeknek, az ügyfél elsődleges szolgáltatási céljának, javítja az emberek alumíniumtermékek használatának képességét, segíti az ügyfeleket az egyes iparágakban, hogy jobb termékteljesítményt érjenek el.

A vásárlói igényekre való összpontosítás Hengjia fenntartható fejlődésének hajtóereje.

Az innovációtól a szolgáltató társadalomig, a minőség-ellenőrzéstől a szabványok betartásáig.

A Hengjia Group eltökélt szándéka, hogy felelős nemzeti vállalkozás legyen. Az ország zöld otthon építésére irányuló felhívása alapján a Hengjia Group aktívan támogatja az alumíniumtermékek előállításának energiatakarékosságát és környezetvédelmét, megvalósítja a vállalkozás és a természet harmonikus együttélését, a fenntartható fejlődés révén stabil foglalkoztatási lehetőségeket teremt, a társadalmat szolgálja és összpontosít. az emberek megélhetéséről.

A Hengjia Group célja a hazai és nemzetközi fejlett alumíniumfeldolgozási technológia, a technológiai átalakulás és a termékkutatás és -fejlesztés megerősítése, valamint a vállalkozások alapvető versenyképességének folyamatos javítása. Jelenleg a Hengjia Group három termékkategóriával rendelkezik az alumíniumfeldolgozás teljes ipari láncában:

Először is, különböző sorozatú olvadó öntött alumínium rúd, alumínium rúd, alumínium rúd nyersanyagot biztosíthat az űrrepüléshez és más alkatrészekhez;

A második az alumínium termékek: alumínium lemez, alumínium tekercs, alumínium öv, alumínium doboz, kompozit anyagok, szállítás, csomagolás, építés, dekoráció mindenféle kiváló minőségű anyag biztosításához

Harmadszor, alumínium cső, párhuzamos áramlás és egyéb termékek háztartási gépekhez, autók légkondicionálóihoz, amelyek kondenzációs csövet biztosítanak.

Negyedik. Alumínium lemez, alumínium tekercs, alumínium mintás lemez. 1050 1060 1070 1100 3003 5052 5083 5754 6061 márka, állapot O H14 H24 H32 H112 T6 amelyeket főként vegyi berendezésekben, világítási alkalmazásokban, reflektorokban, radiátorokban, fűzfaszegekben, építőanyagokban, építőlemez-megmunkáló alkatrészekben, vékony terelőlemezekben használnak.

Ötödik, alumínium tekercs, alumínium szalag, alumínium burkolófólia O/H14 H16 4343/3003/4343. 4104/3003/4104....4045/30034045.....4047/3003/4007.....3003 ROZSDAmentes alumínium lemez. Rozsdamentes alumínium szalag és fólia. Amelyeket főként a dinamikus hőcserélőiparban használnak (autóipar. Mérnöki gépek, esőszállítás, hajó- és légi közlekedés, valamint helyhez kötött hőcserélők HVAC&R, Kereskedelmi HVAC&R, kereskedelmi hűtés és ipari alkalmazások)

图片 4

A Hengjia Group az iparág élvonalbeli csúcstechnológiás K+F személyzetével és nemzetközi fejlett gyártási technológiával rendelkezik. Folyamatos haladás, független kutatás és fejlesztés a gyártási folyamatban a folyamatos innováció, a gyártástechnológia fejlesztése, a gyártási lépték bővítése. Ugyanakkor aktívan folytat tudományos megbeszéléseket hazai és külföldi felsőoktatási intézményekkel. A Central South Egyetemmel, a Hunan Egyetemmel és a Xiangtan Egyetemmel folytatott együttműködés gyümölcsöző eredményeket hozott.

Jelenleg a Hengjia Group összesen több mint 30 darab ipari szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, vannak olvasztási, olvasztási és öntési, meleghengerlési, hideghengerlési, alumíniumcső-extrudálási, párhuzamos áramlási és egyéb gyártósorok.

Angela:

MRO menedzsment szolgáltatás + ellátási lánc platform szolgáltatás + ökológiai hordozó

A vállalkozások általi beszerzések kiszervezésének előnyei

A beszerzési kiszervezéssel alacsonyabb beszerzési költséggel és nagyobb beszerzési hatékonysággal lehet professzionális szolgáltatásokat elérni. A költségek csökkentésére jelenleg is a beszerzési outsourcing a legjobb módja, amely a vállalkozások termelése szempontjából jobban adaptálható és ésszerűbb.

1. A legjobb minőségű források. A Hengjia Group egy nagy magánvállalkozás, 7 nagy ipari vállalattal, független kutatás-fejlesztéssel, gyártással, értékesítéssel, saját építésű raktározással és logisztikával az egyik diverzifikált ellátási lánc platformon, több termékvonal teljes lefedettségével, stabil termékellátási kapacitással, költséghatékony saját márkás termékek, amelyek a legversenyképesebb árakat biztosítják.

2. A készlet megosztása Személyre szabott szolgáltatást, pontos készletkezelést biztosítunk minden vásárló számára, elkerüljük a készlettúllépést, csökkentjük a tartalékkereteket, a termékminőségi problémákat, bármikor visszaküldhető vagy cserélhető, a termeléshez csak egy rendelés szükséges ideje az áruk kiosztására, ne hagyja ki a menetrendet.

3. Ossza meg a vásárlási kockázatokat. Kettős modellünk van, az önműködő szupermarket és a platform belépő. Szigorúan ellenőrizzük a beszerzési kockázatokat a minőség, a szállítási idő, az ár, az értékesítés utáni szolgáltatás, a pénzügy és egyéb szempontok tekintetében, és beszerzési kiszervezést hajtunk végre a vállalkozások versenyképesebbé tétele érdekében.

4. Csökkentse a költségeket.

Nem keresünk árkülönbséget, csak a legjobb szolgáltatást nyújtjuk, csak fix szolgáltatási díjat számítunk fel, teljesen kiküszöböljük az ellenőrizhetetlen rejtett költségproblémát a beszerzésben, a Hengjia ellátási lánc beszerzési projektjein keresztül, a beszerzési költségek körülbelül 30%-kal csökkenthetők.

图片 5

Forró kategóriák