Minden kategória
Vállalati hírek

Kezdőlap> Hírek > Vállalati hírek

Hengjia új anyagok: Nagy teljesítményű alumíniumötvözet lemezek független kutatása és fejlesztése

Közzététel ideje: 2023-03-22 Megtekintések: 18

Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD. (a továbbiakban: "Hengjia New Material"), amely Ningxiang gazdaságfejlesztési területén található, a célfeladatra összpontosít, a termékszerkezet optimalizálására, az átalakítás és a korszerűsítés felgyorsítására, valamint a gyártási és üzemeltetési munkák határozott elvégzésére. Az első negyedév termelési értéke mintegy 30%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, a termelés és az üzemeltetés jól indult.

7b958bf2a351683dfed942681b0f9c98_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

A Hengjia új anyagokat 2007 decemberében hozták létre.A cég vezető termékei közé tartozik a mikrocsatornás lapos cső, a kerek cső és a nagy teljesítményű alumíniumötvözet lemez. A termékeket széles körben használják háztartási gépekben, repülőgépekben, autókban, nagy sebességű vasúti közlekedésben és más területeken. A több mint 120 fő gyártó- és tesztelőberendezéssel a vállalat évente több mint 100,000 XNUMX tonna új alumíniumötvözetből készült anyag gyártására képes.

Március 19-én a riporter besétált az új anyagú alumíniumötvözet lemez, alumíniumötvözet kerek cső és alumíniumötvözet lapos cső gyártóműhelyébe. Egymás után hallatszott a gép zúgása a műhelyben és a működés hangja. Az összes gyártósor javában zajlott.Kivágás, vágás, permetezés, minőségellenőrzés, csomagolás...A kék overallos munkások feszülten és rendezetten vannak elfoglalva. 38f702d8caff989e6b8368a3b63369b1_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

A Hengjia új anyagainak gyártása folyamatos és emelkedő, közel a teljes kapacitású termeléshez, most az a legnagyobb probléma, hogy "a termelés nem tud lépést tartani az eladásokkal", a vevők nyomása, a folyamatos rendelések egyidejűleg szintén boldog bajokba ütköztek '."Yao Yong, a cég vezérigazgatója újságíróknak elmondta, hogy 2021-ben, a berendezések átalakítása és korszerűsítése, valamint a termékátalakítás révén a cég termékei jelenleg hiánycikknek számítanak. A kibocsátás értéke az idei első negyedévben mintegy 30%-kal nőtt az előző év azonos időszakához képest.A társaság ugyanakkor a termelési kapacitás javítása és a piaci részesedés növelése érdekében megragadja a III. ütemű üzem építését, amely várhatóan idén szeptemberben fejeződik be és üzembe helyezi.

Az alumínium és alumíniumötvözet tömbök, rudak, lemezek, csövek, huzalok és alumíniumtermékek kutatás-fejlesztése, gyártása és értékesítése iránt elkötelezett szakemberként a járvány káros hatásaival szemben Hengjia új anyagok nem tétlenül ül, de teljes mértékben kihasználja saját innovációs csapatát, az iskolák és a vállalkozások, a kutatóintézetek és más platformok közötti együttműködést, növeli a tudományos és technológiai kutatási és fejlesztési erőfeszítéseket, valamint új termékeket, és továbbra is erősíti a vállalkozás alapvető versenyképességét.

Csak az újítók haladnak előre, csak az újítók erősek, csak az újítók győznek.Jelenleg a társaságnak van egy tartományi vállalati technológiai központja, amelyet a Hunan Fejlesztési és Reformbizottság elismert, 56 szakmai és műszaki személyzettel, köztük 25 fő diplomával, 4 vezető szakértővel, és hosszú távú együttműködést folytat külső szakértőkkel, műszaki támogatás az ipar-egyetem-kutató együttműködési intézetektől.A cég önálló innovációs rendszert hozott létre, termékei független szellemi tulajdonjogokkal rendelkeznek. 2021 végéig a vállalat 22 engedélyezett szabadalommal rendelkezik, ebből 7 találmányi szabadalom és 15 használati mintaszabadalom.A saját fejlesztésű, nagy teljesítményű 5083 és 6061 alumíniumötvözet lemezek kitöltik a feldolgozási hiányt a nagy szilárdságú és nagy szilárdságú korrózióálló alumíniumötvözet közepes és vastag lemezek területén Hunan tartományban, erősítik a vasúti ágazat versenyképességét. Hunan tartomány tovább bővíti és javítja az ipari láncot a vasúti tranzit területén Hunan tartományban, és a termékeket nagyon dicsérik az ügyfelek.

A következő lépés a cég fejlesztése, Yao Yong azt mondta, hogy a cég tovább erősíti a technológiai innováció és a berendezések átalakítása, automatizálása, az intelligens, mint az irány, a fejlett intelligens berendezések bevezetése, a vállalat átalakítása és korszerűsítése, valamint a magas színvonalú fejlesztés érdekében. új lendületbe, annak biztosítása érdekében, hogy a vállalat éves termelési értéke idén meghaladta az 1 milliárd jüant.

Forró kategóriák